UWAGA!! Każda spółka przed sprzedażą, sprawdzana jest przez nas w zakresie:

• niezapłacone podatki do US, ZUS, cło, bezskuteczne egzekucje komornicze,
  • cztery BIGi czyli:   KRD,    Infomonitor,   Erif,    Infoveriti
  • 37 Giełd Wierzytelności – gdzie znajdziemy nawet do 4 razy więcej zadłużeń !
  •  Rejestr Upadłościowy, Anty Money Laundry,

Wszystkie te rejestry sprawdzamy w cenie spółki, po wpłacie zaliczki na poczet jej zakupu.

208.  Spółka z o.o. zarejestrowana w lipcu 1992r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, VAT. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na handel hurtowy. Spółka nie prowadzi działalności od 2000 roku. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 12.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

216.  Spółka z o.o. zarejestrowana we wrześniu 2017r. posiada licencję na spedycję rzeczy, REGON, KRS, NIP, VAT-EU. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Spółka nie rozpoczęła działalności. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 15.000 zł. Jest możliwość zarejestrowania spółki na wybranych giełdach towarowych.

218. Spółka z o.o. zarejestrowana w czerwcu 2019r. posiada licencję na międzynarodowy transport rzeczy, REGON, KRS, NIP, VAT-EU. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Spółka nie rozpoczęła działalności. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 14.000 zł.

220. Spółka z o.o. zarejestrowana w listopadzie 1992r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na usługi logistyczne i magazynowania. Spółka nigdy nie rozpoczęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 12.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki. KRS

228. Spółka z o.o. zarejestrowana we wrześniu 2017r. (Jelenia Góra). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki pośrednictwo w zatrudnieniu. Spółka posiada certyfikat agencji PRACY TYMCZASOWEJ oraz POŚREDNIKA PRACY. Spółka nigdy nie rozpoczęła działalności gospodarczej. Kapitał to 65.000,00 zł. Cena 12.000 zł.

232. Spółka z o.o. zarejestrowana we wrześniu 2019r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki pośrednictwo w zatrudnieniu. Spółka posiada certyfikat agencji PRACY TYMCZASOWEJ oraz POŚREDNIKA PRACY. Spółka nigdy nie rozpoczęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 6.000 zł. Uwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

233. Spółka z o.o. zarejestrowana w maju 2019r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na handel pojazdami. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 4.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

234. Spółka z o.o. zarejestrowana w maju 2010r. (Gdańsk). Posiada REGON, KRS, NIP, VAT, Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Jeden udziałowiec. Spółka do października 2019r. prowadziła restaurację.
– 2019r. przychód 480 tys. zysk netto 41 tys.
2018r. przychód 604 tys. zysk netto 35 tys.
Podobne wyniki spółka miała w 2017r. Istnieje możliwość wynajęcia lub zakupu dotychczasowego lokalu gastronomicznego w Gdańsku. Kapitał to 35.000,00 zł.
Cena 50.000 zł

235. Spółka z o.o. zarejestrowana w październiku 2017r. (Wrocław). Posiada REGON, KRS, NIP, Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na usługi coll center. , Spółka nie podjęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 6.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki

236.  Spółka z o.o. zarejestrowana w lutym 2019r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, VAT, Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Jeden udziałowiec. Spółka cały czas prowadzi działalność w zakresie usług informatycznych.
– 2019r. przychód 466 tys. zysk netto 2 tys.
Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 29.000 zł

237. Spółka z o.o. zarejestrowana w listpadzie 2017r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, VAT. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na produkcje przedmiotów ogniotrwałych. Spółka nie podjęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 6.500 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki

238. Spółka z o.o. zarejestrowana w kwietniu 2018r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP, VAT. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na handel w internecie. Spółka prowadziła nie wielką  działalność gospodarczą. Kapitał to 5.000,00 zł.
Przychody w 2018r. to 58 tys. a zysk 15,4 tys. zł.
Przychody w 2019r. to 32,5 tys. a zysk 0,4 tys. zł.
Cena 10.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki

239Spółka z o.o. zarejestrowana w styczeń 2011r. (Iława). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na usługi informatyczne. Spółka nie podjęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 8.500 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

240Spółka z o.o. zarejestrowana w grudzień 2019r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na usługi budowlane. Spółka nie podjęła działalności gospodarczej. Kapitał to 100.000,00 zł. Cena 4.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

241. Spółka z o.o. zarejestrowana w maju 2014r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na pośrednictwo w zakwaterowaniu. Spółka prowadziła działalność gospodarczą. Kapitał to 5.000,00 zł.
Przychody w 2018r. to 123 tys. a zysk 3,4 tys. zł.
Przychody w 2019r. to 91 tys. a zysk 1,0 tys. zł.
Cena 15.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

242. Spółka z o.o. zarejestrowana w grudzień 2012r. (Poznań). Posiada REGON, KRS, NIP. Nie posiada zatrudnionych pracowników, zaległości finansowych i nie finansowych. Dwóch udziałowców. Profil spółki ukierunkowany na usługi w zakresie informacji i edukacji. Spółka nie podjęła działalności gospodarczej. Kapitał to 5.000,00 zł. Cena 8.000 złUwaga, tę spółkę sprzedajemy bez pobierania prowizji, pełna obsługa prawna transakcji w cenie spółki KRS

————————————————————————————————————————————————————–

POCZEKALNIA

Uwaga, Ceny spółek nie zawierają wartości kapitału spółki.

Giełdę Spółek prowadzi Centrum Doradztwa Inwestycyjnego. Zapraszamy do kontaktu: 510 17 22 88.

Jesteśmy uczestnikiem Programu

Sprawdź naszą rzetelność na