Oferta sprzedaży Firmy. KRS

Oferujemy sprzedaż spółki z o.o. z Opola, która zajmuje się handlem, usługami oraz produkcją osprzętu elektrycznego i energetycznego. Dokładny przedmiot działalność można potwierdzić na stronie http://tech-trade.com.pl/

Działalność udziałowców ma historię od 1991 roku i przez wszystkie te lata była z powodzeniem rozwijana. Dziś Spółka obsługuje segment instalacji elektrycznych i teleinformatycznych w zakresie sprzedaży osprzętu dla instalatorów oraz świadczy swe usługi w zakresie dostaw komplementacyjnych dla jednostek budżetowych, a także prefabrykuje rozdzielnice oświetlenia ulicznego w miastach oraz na drogach szybkiego ruchu i na węzłach autostradowych.  Aktualnie posiada zawarte umowy handlowe o wartości ponad 100 tys. zł.

Oferta obejmuje sprzedaż spółki z całym jej majątkiem, zatrudnionymi pracownikami, zleceniami, know-how. Do majątku spółki zaliczyć należy magazyn artykułów elektrycznych do sprzedaży dla instalatorów elektryków oraz do produkcji rozdzielnic w obudowach termoutwardzalnych  o wartości ponad 140 tys. zł. Spółka posiada limit w rachunku bieżącym w wysokości 57 tys. zł. oraz zrównoważone ze stanami magazynowymi, należności – zobowiązania wobec kontrahentów.

Spółka rocznie osiąga obroty netto pow. 600 tys. zł., w 2017r. wykazała zysk netto ponad 23 tys. zł.

Cena za spółkę to: 70.000 zł.

Kontakt do Oferenta:  Henryk Nowak, tel:  77 454 60 07